Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της εξάχρονης  που αναζητείτο από το πρωί της Πέμπτης 



Τραγικό τέλος στην υπόθεση της εξαφάνισης της εξάχρονης  που αναζητείτο   από χθες   το πρωί   στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής, αφού εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής.

Ομολόγησε προφορικά ο πατέρας της. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 61χρονος πατέρας της, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός και ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της, φαίνεται ότι ομολόγησε προφορικά ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό της εξάχρονης.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε τυλιγμένο μέσα σε μια πλαστική σακούλα εντός του κάδου, ενώ ο πατέρας υποστήριξε στην αστυνομία, αφού πρώτα έπεσε σε αντιφάσεις, ότι το παιδί έκλαιγε και στην προσπάθειά του να το ηρεμήσει, το έσφιξε τόσο πολύ στην αγκαλιά του που το έπνιξε.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή, που εξέτασε το άψυχο κορμάκι του παιδιού, φαίνεται ότι η 6χρονη έχασε τη ζωή της από ασφυξία.

Ο 61χρονος πατέρας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες (πιθανότατα συνταγογραφημένες) κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ η μητέρα βρισκόταν κατά τη διάρκεια του εγκλήματος στο νοσοκομείο.

Αρχικά ο 61χρονος υποστήριξε ότι στο σπίτι μπήκαν ληστές και φεύγοντας πήραν μαζί τους την άτυχη Στέλλα, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε στις Αρχές ότι πήγε να πετάξει τα σκουπίδια, άφησε την πόρτα ανοιχτή και η 6χρονη βγήκε χωρίς να την καταλάβει.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση υπέβαλλαν σε εξοντωτική ανάκριση τον πρώην αστυνομικό, ο οποίος ομολόγησε την ανατριχιαστική πράξη του τονίζοντας: «Φταίει η κακιά στιγμή. Ηταν ένα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σε φάση υλοποίησης τα ψηφιακά ιδρώμετρα για την πόλη της Αμφιλοχίας

Σε φάση υλοποίησης αναμένεται να εισέλθει το  έργο « Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών Υδρομετρητών και ολοκληρωμένου συστήματο...