Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΠΟΡΕΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ (ΦΩΤΟ)  |     

συμμετοχή και άλλων οπαδών του Αρτέμη Σώρρα  τη μετάβασή τους στην Αθήνα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται πανελλαδικά για τη στήριξη του αρχηγού τους.Πορεία και στο Αγρίνιο πραγματοποίησαν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα το απόγευμα της Τετάρτης. Κρατώντας σημαίες και πανό μοίρασαν  ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την Ελλήνων Συνέλευσις, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των δράσεων τους, όπως ακριβώς ζήτησε ο ίδιος ο καταζητούμενος πλέον, ιδρυτής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» μέσα από το βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης. Σύμφωνα με πληροφορίες προτίθενται να οργανώσουν με τη σ

Επίσης  οπαδοί του  Αρτέμη Σώρρα έδωσαν σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη τύπου.Μεταξύ άλλων υποστήριξαν ότι θα κατέβουν στις εκλογές και ότι θα αλλάξουν το Σύνταγμα και θα καταργήσουν τα Μνημόνια. «Πρόεδρος ήταν και θα είναι ο Αρτώμης Σώρρας», ανέφεραν ο οποίος από την Παρασκευή που καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη παραμένει άφαντος. Οι υποστηρικτές του θέλησαν να τον δικαιολογήσουν λέγοντας ότι «δεν κρύβεται, προστατεύεται», υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει η ζωή του. «Εχει δεχτεί δύο δολοφονικές απόπειρες, θέλουν να τον εξοντώσουν πολιτικά». 

Όσον αφορά τα περίφημα δις του Αρτέμη Σώρρα, οι υποστηρικτές του υποστήριξαν ότι τα χρήματα είναι κλειδωμένα σε υπολογιστές του χρηματοοικονομικού συστήματος των ΗΠΑ, στο level 7, που είναι απόρρητο για όλους. 

Επιπροσθέτως ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ελληνική Επικράτεια έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να βρει και να συλλάβει τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος ως γνωστόν καταδικάστηκε, μαζί με την σύζυγό του, σε 8ετή φυλάκιση, άνευ αναστολής, από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά την καταδικαστική απόφαση, ο Σώρρας, ο οποίος δεν παρέστη στη δίκη, «εξαφανίστηκε» από προσώπου γης και αναζητείται από τις διωκτικές αρχές. Για το πού μπορεί να κρύβεται, κυκλοφορούν πολλές φήμες και εικασίες. Τα διάφορα σενάρια τον φέρνουν να βρίσκεται, με την σύζυγό του, κρυμμένος είτε σε κάποια περιοχή της χώρας,κάποιοι λένε κάπου στη Δυτική Ελλάδα, είτε να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Το τελευταίο στίγμα  πάντως από το κινητό του ήταν στο Ρίο,το μεσημέρι της Παρασκευής. Από εκείνη τη στιγμή, το κινητό του έκλεισε, ενώ οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχει βγάλει και την μπαταρία για να μην εντοπιστεί.

Η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής τουΣώρρα θα συζητηθεί στις 5 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αμφιλοχία : Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη - ποτέ φεύγει η αφρικανική σκόνη

Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στη δυτική Στερεά, την Ηπειρο και το βόρειο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες.  ...