Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη για την παράκαμψη Αμφιλοχίας

parakampsi-amfiloxias
H Ιόνιας Οδός έπαυσε να είναι…αιώνια. Τα έργα στον αυτοκινητόδρομο οδεύουν προς το τέλος. Από τον προσεχή Μάρτιο η εθνική καρμανιόλα θα αποτελέσει παρελθόν, μια κακή ανάμνηση.

Προ ολίγων ημερών μάλιστα ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης επιθεώρησε τα έργα της Ιονίας Οδού στην Αιτωλοακαρνανία και διεμήνυσε πως καταβάλλονται προσπάθειες να παραδοθεί ένα τμήμα μέχρι το τέλος του έτους.

Αν και γενικολόγησε ελαφρώς, εν συνεχεία ξεκαθάρισε το τοπίο πως οι προσπάθειες για άμεση παράδοση επικεντρώνονται στη λεγόμενη Παράκαμψη Αμφιλοχίας. Περίπου 25 χιλιόμετρα δηλαδή, που ξεκινούν από το τέλος της παράκαμψης Αγρινίου στον Κόμβο Κουβαρά και καταλήγουν λίγο μετά την Αμφιλοχία.

Προ ολίγων ημερών επίσης αναπαρήχθησαν δημοσιεύματα για παράδοση στην κυκλοφορία του εν λόγω τμήματος στις 21 Δεκεμβρίου, αύριο Τετάρτη δηλαδή.


Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του amfilochiablognews.blogspot.gr δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία. Δεν θα παραδοθεί αύριο το τμήμα αυτό ωστόσο οι προσπάθειες καταβάλλονται για να είναι όλα έτοιμα σε λίγες ημέρες. Σήμερα όμως δεν μπορεί να προσεγγιστεί με απόλυτη ακρίβεια η ημερομηνία . Όταν όμως υπάρξει η οριστική απόφαση θα συνοδευτεί με επίσημη ενημέρωση τόσο από την κατασκευάστρια εταιρεία όσο και από την Αστυνομία που άλλωστε θα προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Δεκαετίες οι Αιτωλοακαρνάνες περιμένουμε το έργο αυτό. Δεκαετίες κάνουμε υπομονή. Ας κάνουμε λοιπόν υπομονή λίγες ημέρες ακόμη για την παράκαμψη Αμφιλοχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Ολυμπιακή Φλόγα στον Κήπο των Ηρώων της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Με μια σεμνή τελετή στον Κήπο των Ηρώων, παρουσία εκπροσώπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Προξένου της Γαλλίας...