Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ: ΥΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ 3 ΣΠΙΤΙΑ, ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ» ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΕΙ Ο «ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤ.ΧΙΟΣ. ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ


sarakis-mpouka-xio
Δεν έχει πιθανότατα προηγούμενο αυτή η ιστορία που άνοιξε εναντίον μας, ο υπουργός του Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, μετά από συνεχείς μηνύσεις που κάνει κατά του Στέφανου Χίου και της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ, που όσο δεν μας βρίσκει στις εκτεταμένες αναζητήσεις της Κρατικής Ασφάλειας, τόσο βγάζει καπνό από το στόμα και τα αυτιά.
Μέχρι στιγμής και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι παρακολουθούνται και έχουν τεθεί υπό επίβλεψη:
-Το σπίτι του δημοσιογράφου
-Το γραφείο της εφημερίδος
-Η οικία του Παύλου Σαράκη
-Η οικία του φίλου του Στέφανoυ Χίου, Γιάννη Δαραβίγκα
και το δικηγορικό γραφείο  Παύλου Σαράκη.
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.
Πάντως αναφύεται σοβαρότατο νομικό ζήτημα με τις παρακολουθήσεις πολιτών, τις εφόδους σε σπίτια και την τρομοκράτηση παιδιών και οικογενειών.
Ήδη το νομικό τμήμα Σαράκη καταθέτει τη Δευτέρα το πρωί, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στην Εισαγγελεία Εφετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπλόκο στους Σπαρτιάτες από τον Άρειο Πάγο - Τι θα γίνει με της έδρες τόν βουλευτών

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε σήμερα τη μη συμμετοχή του κόμματος «Σπαρτιάτες» στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Τις επ...